Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Zenya.
Plaats hier je bericht als je iets kwijt wilt.

image

14-06-2017 21:24
Naam: Brigitte
Hoi Yvonne, ons groepje van mind-emptiness in Vught is voor mij heel bijzonder geweest. Jouw begeleiding, het laten proeven en voelen geeft mij nog meer vrijheid en vertrouwen in de stappen die ik neem. Je bodyscans blijven een vaste baken. De ervaring waarin je ons meeneemt, sterkt. Wat hebben we gelachen en mooi geluisterd naar elkaar. Bedankt!! Vrijheid en jezelf zijn, heerlijk! Brigitte
16-03-2017 20:01
Naam: Jolan
Lieve Yvonne,
Het eerste telefoontje, daarna de intake, het was meteen goed, het voelde zó vertrouwd en zó begrepen!!
Na verschillende, heftige gebeurtenissen raakte ik steeds meer de weg kwijt. Na de reguliere hulptroepen waar ik niet voldoende steun/hulp bij vond kwam Zenya op mijn padje!
Geweldig hoe ongedwongen en fijn dit is geweest!! Het leren omgaan met gevoelens en die eindeloze gedachtenstroom...Ik voel me echt een stuk beter, heb goede handvaten en ben zeker op weg naar nog meer 'zijn', rust en leven in het NU!
Yvonne, super bedankt, wat ben jij een mooi mens!!
Liefs Jolanda
16-03-2015 01:00
Naam: Luci
Lieve Yvonne,

Wat een verrijking en bevrijding om te mogen en kunnen voelen wat al zolang diep van binnen verstopt zat in mijn lijf! Na verschillende therapieën, psychologen en opnames kwam jij op mijn pad, voor mij voelde dit gelijk goed en vertrouwd! Door onze sessies ben ik gaan vertrouwen op en in mezelf!

Al vanaf mijn kind zijn heb ik nooit mogen en kunnen zijn wie ik was, altijd werd mijn gevoel genegeerd. Ik ging erg twijfelen aan mezelf was heel onzeker en dat heeft veel invloed gehad op mijn leven en keuzes die ik gemaakt heb. Ondanks verschillende heftige gebeurtenissen ben ik nooit de hoop verloren, heeft het mij zelfs kracht gegeven, maar de enige manier om mezelf te beschermen, te overleven, was wegkruipen in mijn cocon en onbereikbaar zijn voor iedereen! Niemand kwam aan mijn gevoel of zag mijn emoties!

Toen ik las over HSP, viel bij mij alles op zijn plek. Inmiddels was ik zo verkrampt, pijn in mijn hele lichaam. Ik was gevoelig voor zoveel dingen van buitenaf! Door onze sessies Yvonne heb ervaren hoe het is om te mogen en kunnen voelen! Weet ik nu dat ik mag zijn wie ik werkelijk ben en dat ik er wel toe doe, mezelf niet weg hoef te cijferen of klein te maken of zelfs te verstoppen! IK MAG ER ZIJN!!!

En het 'Bewustwordings-weekend' in november was voor mij zo'n geweldige ervaring! Zonder verwachtingen en met een open mind ging ik dit weekend in! Hoe fijn het was om mensen te ontmoeten die op hun eigen manier allemaal mooi en bijzonder waren! Hier heb ik mogen ervaren hoe het is om te voelen, je emoties te uiten en samen te delen, dat je er 'gewoon' mag zijn zoals je bent! Dit gevoel werd versterkt door de schitterende omgeving waar je één kon zijn met de natuur! Een weekend om nooit meer te vergeten ♡♡

Bedankt Yvonne!

Veel Liefs ♡♡,
Luci
11-02-2015 22:50
Naam: Maureen
Hoi Yvonne,

Ruim een jaar geleden kwam ik bij jou, zo zonder zelfvertrouwen en dacht dat altijd alles mijn schuld was. Relaties met ouders, vrienden, werkgevers liepen vaak uit tot een escalatie. Wist niet waar dat aan lag, maar het liep altijd wel als een rode draad door mijn leven. Het niet voor mijzelf opkomen, was altijd erg moeilijk voor mij. Ik lag vaak te piekeren en had veel dialogen in mijn hoofd, die oneindig waren. Ik werd er dood ongelukkig van!! Totdat ik hulp ging zoeken voor mijn hoogsensitieve zoontje. Het bleek zo te zijn dat hij mij zo genadeloos aanvoeld, dat mijn rugzak, voor hem heel erg voelbaar is. Na jaren van therapie en slechte prestaties op school, is het tij gekeerd!!
Het is ongekent, doordat het nu zo goed met mij gaat, met hem ook alles is veranderd. Hij is rustiger geworden, zijn prestaties op school zijn waanzinnig. Jeetje wat ben ik blij, en mijn gezin met mij. Wat heb ik een verandering doorgemaakt. Ik ben blij met mezelf, ik neem geen blad meer voor mijn mond, maar ik ben voor mezelf opgestaan. Waar ik super trots op ben!!
Beste Yvonne, super bedankt voor al je mooie inzichten, ik neem dit mee voor de rest van mijn leven!!

Groetjes, Maureen
20-02-2014 23:48
Naam: Marcel
Jarenlang werd ik gekweld door depressieve periodes. Met al mijn denkkracht probeerde ik verbeteringen te vinden, maar ik raakte hoe langer hoe meer stuurloos, keuzeloos en verstrikt in paradoxen. Toen de nood heel hoog was opgelopen, herkende iemand bij mij HSP. Zelf kom je daar niet op.
Dit was voor mij een nuttig zoekwoord, en zodoende kwam ik bij Yvonne uit. Heel simpel, eigenlijk.
Ik dacht dat het belangrijk was dat ik de regie hield, dus ik begon met allerlei plannen, verwachtingen en voornemens. Yvonne had het juist over overgave en loslaten.
Een jaar verder is er bevrijding opgetreden, verlossing bijna. Verkramping is er ook nog wel bij tijd en wijle, maar telkens maar tijdelijk. Nooit gedacht dat het leven zo licht kon zijn!
Het HSP weekend gaf mij een belangrijke zet (duw) in de goede richting, dus ook daar ben ik erg dankbaar voor.
Doordat ik nu beter doorheb waar ik mijn denkkracht wèl voor moet inzetten, zit ik af en toe in de turbostand op mijn werk. Wat een genot. Een gevoelige denker, dat is eigenlijk helemaal niet zo raar.
Yvonne, bedankt en veel voldoening met je eigen werk toegewenst.
05-02-2014 18:05
Naam: E. Timmermans
Lieve Yvonne,

Super bedankt voor alle leerzame sessies. Ruim een jaar geleden ben ik via een kennis met Zenya in contact gekomen. Het fijne van alle sessies was dat ik me meteen 'thuis' voelde en dat ik vanuit de intake alle verschillende positieve inzichten had gekregen. Ik voelde al verandering al direct na het eerste gesprek. Daarna kwam de eerste opdracht om alleen een weekend op pad te gaan, om te voelen hoe leuk je het met jezelf kunt hebben..... In het begin wel even wennen, maar uiteindelijk een fantastisch weekend gehad. Ook heb je steun gegeven in de vervolgstappen die ik wilde zetten op het gebied van coaching. Dank je wel daarvoor. Yvonne je bent een topper.
08-07-2013 17:41
Naam: E. Boersma
Wat zijn wij snel tot de kern gekomen met Zenya.
Ik lees net in het gastenboek allemaal mooie verhalen van mensen die jij als privé-persoon hebt geholpen.

Hierdoor ontstaat bij mij de behoefte om ook te vermelden dat wij als zakelijke klant zeer professioneel, fijn en duurzaam geholpen zijn.
Hier staat Yvonne echt haar mannetje ! ! ! Wat een verassing !

Met grote verbazing heb ook ik kunnen ervaren hoe jouw inzichten, in mens en zijn/haar omgeving, met volle overgave hebben geleid naar het punt waar we nu staan.
Ik/wij zijn je dan ook heel dankbaar hiervoor.

Vele coaches, adviesbureau's, psychologen, NLP specialisten, heb ik de revue zien passeren.
Allemaal met een soortgelijke theorie, ieder uiteraard met eigen variatie. En theorie komt vanuit het verstand, het verleden.
Jij werkt echt in het NU. Geweldig en uniek.
Onderscheidend en niet onderhevig aan de tijdgeest, mode, hipheid, marketing taal en veel van het zelfde.
Iets waar elke ondernemer naar op zoek is en nooit kwijt blijkt te zijn geweest.
Zover is mij nu wel duidelijk.

Niets ten nadele van psychologie, of (theoretische) modellen maar jouw aanpak is echt totaal anders, dat mag dan ook eens hier gezegd worden.
Ik kwam er al snel achter dat deze 'theoretische modellen aanpak' werkt voor een bepaalde periode en dan komt het toch weer terug in één of andere vorm. Hoe meer je erin gelooft hoe langer ze werken.

Jij werkt vanuit het hart en niet vanuit theorie en/of verstand, hoewel je die ook beheerst lijkt mij. Jij kijkt verder (en echt naar binnen per persoon verschillend)

Geen mooie verhaaltjes en rekken omdat nou eenmaal het programma is. Nee, uniek maatwerk op de persoon. Super.
Wij zijn dan ook zeer blij met je.

Ik kan echt spreken vanuit het hart, dat als je structureel iets wilt veranderen dan zijn psychologische aanpakken omwegen die je bewandelt om eerst de theorie te begrijpen. De kortste en fijnste route is om met/voor/door jou te werken.

En ik als hoogopgeleide academicus heeft hierin recht van spreken na 3 studies. Alles om het verstand maar bezig te houden en je ergens goed en gewaardeerd te voelen. Het moet je bijzonder maken.
Jouw licht op de zaak laat zien dat een ieder al bijzonder is, al lang voordat hij/zij bij het bedrijf komt werken. Zo kunnen we deze talenten wederkerig het beste benutten.

In het begin is het wel even confronterend door de eigen weerstand.
Door overgave is het al snel thuiskomen en geeft het je zijn absolute rust.

Dit moest ik even kwijt. Dank je wel namens ons hele team.
14-06-2013 16:46
Naam: Ellen
Lieve Yvonne,

Het lijkt erop dat na het HSP-weekend alles anders is geworden. Allerlei dingen die je me allang had verteld zijn me nu ineens eigen geworden, zonder dat ik daar nu veel moeite voor moet doen. De storm van het leven raast nu om me heen inplaats van door me heen en in mij.

Na een week werken loop ik nog steeds te stralen. Waar zijn al die beren die ik op de weg zag toch gebleven?

Groetjes,
Ellen
21-05-2013 20:42
Naam: Rianne
Lieve Yvonne,

Toen ik voor de eerste keer bij jou kwam, was ik helemaal overprikkeld en gestressd.
Ik kon een vast contract krijgen op mijn wer, maar bakte er ineens helemaal niks meer van.
Ik zag overal beren op de weg en obstakels (die ik er zelf had neergezet bleek achteraf)

Jij leerde mij om mijn gedachten onder controle te krijgen en mij niet te laten meeslepen in allerlei scenario`s die ik zelf bedacht.

De technieken die ik leerde kan ik in allerlei situaties in mijn leven toepassen.
Alles werd ineens duidelijker.
Hoe 'de mind' van hooggevoelige personen ongeveer werkt.
Hoe je jezelf daarmee flink kan kwellen.
En wat je kan doen om dat te stoppen.

Ook leerde ik hoe belangrijk het is om goed en gezond te eten en goed voor jezelf te zorgen.
Het is echt iets waar je de rest van je leven iets aan kan hebben.

Zenya, heel erg bedankt voor alles,
Liefs Rianne
07-04-2013 23:32
Naam: Robin
Yvonne hielp mij vooral mezelf bewust te worden van mijn eigen gedachtes en gevoelens.
Om eens je verhaal te kunnen doen aan iemand die er objectief tegenover staat en toch echt luistert en begrip toont, dat lucht op!
Iemand die je vertelt dat het allemaal helemaal niet zo 'vreemd' is als je zelf denkt en je leert jezelf te accepteren.

Zenya is echt een investering in jezelf! Bedankt!